ITALIAN VALLEYS CHANNEL
Kyliä ja Linnoituksia
Retki Anghiariin
Olemme Arezzon provinssissa sijaitsevassa keskiaikaisessa Anghiarin kukkulakunnassa, missä kesäkuussa 1440 käytiin Firenzeläisten voitokas taistelu. Leonardo da Vinci sai tehtäväkseen ikuistaa tämän freskona Firenzeen Palazzo Vecchion seinälle.
Mene sivulle
Marecchiajoen laakso
Lennämme Marecchiajoen yllä sen samannimisessä laaksossa. Kylät ja niiden kauneus tekevät koko laaksosta pienen aarreaitan niille, jotka haluavat löytää sen perinteet ja helmet, jotka uloittuvat aina kolmeen lääniin. 
Mene sivulle
Vieraile San Leossa
San Leo on Italian entinen pääkaupunki ja yksi Marecchiajoen ainutlaatuisimmista kohteista. Jos pidät ilmakuvista, tule mukaamme. 
Mene sivulle
Syksyn värit laaksossa
Luonto valmistautuu tulevaan talveen ja lahjoittaa katselijoilleen henkeäsalpaavan kauniit värikkäät maisemat. 
Mene sivulle
Viinitilat

Sarjassamme “My Winery” kohtaamme eri jaksoissa pieniä Italian laaksojen perhevetoisia viinitiloja ja tutustumme niiden tuotantoon. Tapaamme omistajat ja perheet, jotka kertovat tarinansa ja elämästään viinien tuotannon parissa. Tule mukaamme laatuviinien  maailmaan kohtaamaan viinitilojen avainhenkilöitä. 

Mene sivulle

Juttusilla Johannan kanssa

Kerromme uudesta Montefeltron ulkoilma-maalauslomaviikosta! Ota kumppanisi mukaan, sopiva pariskunnillekin. Oheistoimintaa heillekin, jotka eivät maalaa.

Mene sivulle
Esittelemme Italian laaksoja

Videokooste upeista Italian laaksoista ja niiden salaisimmistakin sopukoista.
Klikkaa tästä: Sites and Sights