KULINAARIMATKA ITALIAAN
Rentoudu positiivisen iloisessa seurassa, seudulla asuvan ammattimaisen paikallisoppaan mukana. Nautinnollinen lomaviikkosi historian, kulttuurin, enogastronomian ja shoppailun höystämänä. Opi myös halutessasi italiaa samalla matkalla.
Tapaatte lomallanne aitoja, paikallisia ihmisiä heidän koti- ja työympäristössään.


Yhteystiedot
KULINAARIMATKA ITALIAAN
*
*
*
*

Olen lukenut ja hyväksynyt tietosuojaan ja tähän sivuun liittyvät ehdot. Käyttämällä sen palveluja, käyttäjä hyväksyy ja sitoutuu noudattamaan sen käyttösuojaehtoja.
pysy kuulolla Uutiskirje
Kiertomatkalla vieraillut paikat
Sant'Agata Feltria

Sant'Agatan yli tuhatvuotinen kylä ja sen historialliset arvorakennukset ovat hyvin säilyneitä. Kylän keskustassa on Italian vanhin kokonaan puulavasteinen teatteri 1600-luvun alkuvuosilta. Luonnonkaunis ja rauhallinen seutu kutsuvat patikoitsijoita sen eripituisille ja erityyppisille poluille. Kylä on kuuluisa tryffeliherkuistaan ja sen jokavuotiset tryffeli- ja enogastronomiset markkinat pidetään lokakuussa. (Lue lisää)

Pennabilli

Pennabillin kukkuloilta avautuvan näkymän Marecchiajoen laaksoon ja sitä ympäröiville vuorille on ikuistanut Leonardo da Vinci Mona Lisa-taulun taustamaisemaksi. Näköalapaikalla voi vierailla. Pennabilli syntyi sen kahdella kalliokukkuloilla olevien erillisten kuntien ja linnojen solmiessa sovun 1350-luvulla; Penna sen Roccione-nimisellä kukkulalla ja Billi sen Rupe-nimisellä kukkulalla, vain 300 metrin etäisyydellä toisistaan. Pennabilliä ovat asuttaneet jo umbrit, etruskit ja roomalaiset. Sen kuuluisin hallitsijasuku, Malatesta, sai täältä alkunsa 1100-luulla. (Lue lisää)

Urbino

Urbino on muurien ympäröimä, Unescon maailmanperintölistalla oleva satumaisen kaunis kaupunki Marchen alueella Italiassa, Pesaron lounaispuolella. Urbino on elävä itsenäisen renessanssikulttuurin historiallinen perintö nykypolville. Kaupunki, joka sijaitsee korkealla, kaltevalla rinteellä, on säilyttänyt suuren osan viehättävästä keskiaikaisesta arkkitehtuurista ja ilmapiiristään, ollen myös vilkas yliopistokaupunki. (Lue lisää)

Mainos
Matkanjärjestäjä
Traveller Oy Finland
Traveller Oy Finland
Helsinki - Länsisatamankatu 23 B
Uutiskirje
pysy kuulolla
Uutiskirjearkisto