Marecchiajoen laakso
Joogaretriitti Aksanan mukana
Joogaretriitti Aksanan mukana

Joogaretriittiviikko ilman huolia Aksanan mukana rauhallisen ja puhtaan keski-Italian luonnon helmassa. Kurkkaa erilaiseen Italiaan... (Lue lisää)

PUHUTAAN ITALIAA
PUHUTAAN ITALIAA
04 heinäkuuta 2024 - 10 heinäkuuta 2024

Opi italiaa lomaillen Italiassa. Puhuttu puoli jää usein vähemmälle huomiolle Suomessa pidetyillä italian kielen tunneilla. Opi luonnollisesti jokapäiväisen käyttösanaston lomallasi pätevän italialaisen, Suomessa asuvan opettajan avulla. Majoitus laadukkaissa villassa, kahden hengen huoneissa, Montefeltron rauhallisella maaseudulla. Kaunis uima-allas yksityiskäytössänne. (Lue lisää)

MAISEMAMAALAUSVIIKKO MONTEFELTROSSA DMITRI ZUDOVIN MATKASSA
MAISEMAMAALAUSVIIKKO MONTEFELTROSSA DMITRI ZUDOVIN MATKASSA

Maalausta ulkoilmassa renessanssitaustoin keski-Italian aurinkoisilla ja turvallisilla Apenniineilla luonnonkauniissa maisemissa Leonardo da Vincin ja Piero della Francescan jäljillä, kaukana massaturismipaikoista. Maalaa Toscana, Umbria ja Emilia-Romagna samalla viikolla ja koe niiden kulinaari-ja kulttuurinautinnot. Asiantuntevan mukavassa seurassa Dmitri Zudov opettajana. (Lue lisää)

TAITEESTA SEKAISIN
TAITEESTA SEKAISIN
03 elokuuta 2024 - 09 elokuuta 2024

Ulkoilmamaalausviikko keski-Italian kauniissa maalaismaisemassa Keannen kanssa Emilia-Romagnan ja Toscanan rajalla. (Lue lisää)

OPI ITALIAA PIENESSÄ VUORISTOKYLÄSSÄ
OPI ITALIAA PIENESSÄ VUORISTOKYLÄSSÄ

Lähde mukaan antoisan riemukkalle kieli-, kulttuuri- ja kulinaarimatkalle keski-Italian luonnonkauniiseen renessanssiajan kehtoon Montefeltroon, Emilia-Romagnan ja Toscanan rajalle. (Lue lisää)

MAALAUSKOKEMUS PENNABILLISSÄ
MAALAUSKOKEMUS PENNABILLISSÄ

Taloja ja huoneistoja, joista on näkymät Italian laaksoihin, kaukana massaturismin reiteistä. Niille, jotka etsivät uutta inspiraatiota ja tilaa hengittää. Elvyttävä kokemus, jonka voi toteuttaa yksin tai ystävien kanssa. (Lue lisää)

TULE OMALLA PORUKALLA NAUTTIMAAN
TULE OMALLA PORUKALLA NAUTTIMAAN
01 huhtikuuta 2024 - 31 lokakuuta 2024

Kerää pieni ystäväporukka ja rentoudu Italian maaseudun rauhassa; lekottele lämmössä ja maistele mahtavia perinneruokia viineineen pienen Pennabillin etruskiaikaisen kylän kupeessa. Kaiken kruunaa upea kukkulamaisema: tämä paikka oli renessanssiajan kehto! (Lue lisää)

Uutiskirje
pysy kuulolla
Uutiskirjearkisto