OPI ITALIAA PIENESSÄ VUORISTOKYLÄSSÄ
Ideana on opiskella ulkoilmassa ilman kirjoja ja parantaa italian kielen taitoja tai oppia sen alkeet kauniissa luonnonmaisemassa, rauhallisessa vuoristokylässä joskin strategisella alueella nähtävyyksien suhteen. Kaikki tapahtuu ilman luokkahuoneen "stressiä". Tapaamme paikallisia ammatinharjoittajia ja yritämme keskustella myös heidän kanssaan. Kaikki on organisoitu viikkoa varten, aterioista lähtien. Opettajana on kokenut Sari Meurman Helsingin työväenopistosta ja yliopistosta. Oppaana ammattimainen Virpi, joka on asunut Italiassa jo 30 vuotta. Voit olla aivan nollatasolta lähtevä tai italiaa jo muutaman vuoden opiskellut ja tulla "hiomaan" kielitaitoasi. Pieni ryhmäkoko takaa yksilöllisen opetuksen, vaikka tunnit pidetäänkin aina kaikki yhtenä ryhmänä. Kulttuuria, nähtävyyksiä, hyvää ruokaa ja viinejä sekä shoppailua taatusti erilaisessa maisemassa kuin mitä massaturismipaikoissa. Kukaan ei jää "junasta" ja tuemme toisiamme. Tervetuloa!
Yhteystiedot
OPI ITALIAA PIENESSÄ VUORISTOKYLÄSSÄ
*
*
*
*

Olen lukenut ja hyväksynyt tietosuojaan ja tähän sivuun liittyvät ehdot. Käyttämällä sen palveluja, käyttäjä hyväksyy ja sitoutuu noudattamaan sen käyttösuojaehtoja.
pysy kuulolla Uutiskirje
RENESSANSSIAJAN MAISEMAT
RENESSANSSIAJAN MAISEMAT

Renessanssiajan maisemat. Aseta väripalettisi samaan kohtaan luonnon helmassa kuin mistä maailmankuulut renessanssiajan maalarit Leonardo da Vinci, Giotto tai Piero della Francesca maalasivat tunnettujen taulujensa taustamaisemat, kuten Mona Lisa. Koe sama tunnelma! Vierailemme myös keskiaikaisissa kylissä paikallisia ruokia ja viinejä maistellen. Vietä unohtumaton maalaus-ja kulinaariviikko. (Lue lisää)

NÄE RENESSANSSIAJAN TAULUJEN  LUONNONMAISEMAT
NÄE RENESSANSSIAJAN TAULUJEN LUONNONMAISEMAT

Seuraa Italian mahtavimpien renessanssiajan taiteilijoiden jalanjälkiä luonnossa, ja näe samat maisemat omin silmin. Leonardo da Vinci, Giotto, sekä Piero della Francesca ovat ovat ikuistaneet maailmankuuluihin taideteoksiinsa juuri nämä taustamaisemat. (Lue lisää) (Lue lisää)

JOHANNA ORAS AKATEMIAN ULKOILMAMAALAUSVIIKKO
JOHANNA ORAS AKATEMIAN ULKOILMAMAALAUSVIIKKO

JOAkatemian akvarellimaalaus- ja kulinaariviikko Italiassa luonnon keskellä, keskiaikaisissa pienkylissä kaukana massaturismilta. Taitelija Johanna Oras opettaa yksilöllisesti ja Pennabillissä asuva suomalainen ammattiopas vie ja kertoo Toscanan ja Emilia-Romagnan kauniissa kukkulamaisemissa. Luo ja koe uutta positiivisessa ja kannustavassa seurassa. Pieni ryhmäkoko mahdollistaa yksilöllisen opetuksen. (Lue lisää)

MAALAUSKOKEMUS PENNABILLISSÄ
MAALAUSKOKEMUS PENNABILLISSÄ

Taloja ja huoneistoja, joista on näkymät Italian laaksoihin, kaukana massaturismin reiteistä. Niille, jotka etsivät uutta inspiraatiota ja tilaa hengittää. Elvyttävä kokemus, jonka voi toteuttaa yksin tai ystävien kanssa. (Lue lisää)

TAITEESTA SEKAISIN
TAITEESTA SEKAISIN
03 elokuuta 2024 - 09 elokuuta 2024

Ulkoilmamaalausviikko keski-Italian kauniissa maalaismaisemassa Keannen kanssa Emilia-Romagnan ja Toscanan rajalla. (Lue lisää)

Uutiskirje
pysy kuulolla
Uutiskirjearkisto