Keskiaikaiset Juhlat
toukokuu
Casteldelci
Società Studi Storici del Montefeltron keskustelut Uguccione della Faggiolan historiallisesta hahmosta, jotka pidetään erityisesti järjestetyssä paikassa keskiaikaisessa kaupungissa, ovat tänä vuonna uusia.
Historian ystävät voivat käydä mielenkiintoisella keskiaikaisella kiertueella selvittääkseen, missä Uguccione della Faggiola asui ja valloitti. Onnellisimpia pelaajia odottavat runsaat palkinnot kulta- ja hopeaharkkojen muodossa. Kerran elämässä mahdollisuus uppoutua historiaan, nauttia alueen kauneudesta ja pitää hauskaa yhdessä.
Eco Parkin alueelle on perustettu keskiaikaisia ​​sotilasleirejä, jotta turistit voivat kokea noiden aikojen todellisuuden samalla kun he ovat täynnä historiaa ja viihdettä.
Yhteystiedot
Keskiaikaiset Juhlat
*
*
*
*

Olen lukenut ja hyväksynyt tietosuojaan ja tähän sivuun liittyvät ehdot. Käyttämällä sen palveluja, käyttäjä hyväksyy ja sitoutuu noudattamaan sen käyttösuojaehtoja.
pysy kuulolla Uutiskirje
Lähipaikkoja
Casteldelci

Tällä luonnonkauniilla alueella on paljon tarjottavaa keväästä syksyyn: runsaasti polkuja kuljettavaksi kävellen, hevosella tai maastopyörällä. Casteldelcin noin tuhat vuotta vanha linna seisoo ylhäästi kukkulalla Senatello-joen varrella. (Lue lisää)

Uutiskirje
pysy kuulolla
newsletters archive