Tapahtumat
Marecchiajoen laakso
SANT AGATA FELTRIAN TRYFFELIMARKKINAT
SANT AGATA FELTRIAN TRYFFELIMARKKINAT
lokakuu

Vuosittaisilla tryffelimessuilla tarjotaan perinteisiä, paikallisia tuotteita ja erityisesti kylän metsän antimia eli mustia ja valkoisia tryffeleitä. Sant´Agata Feltrian metsistä etsitään tryffelikoirien avulla näitä herkullisia sieniä ja ne tehdään keittiössä maukkaiksi ruoiksi. Tätä traditiota vaalitaan huolella ja metsiä hoidetaan, tulevaisuuttakin ajatellen. Tule maistamaan aitoja makuja ja ostamaan tuliaisia kotiin vietäväksi. Paikalliset kertovat auliisti lisää tästä harvinaisesta herkusta. (Lue lisää)

Montebellon hunajamarkkinat
Montebellon hunajamarkkinat
syyskuu

Lähellä Riminiä sijaitsee Montebellon kunta, yksi Italian mieleenpainuvimmista kylistä. Täällä juhlitaan joka syyskuussa Romagnan läänissä tehtyä hunajaa. Ravintolat, trattoriat ja leipomot tekevät perinteisten reseptien mukaan herkkuja, "mehiläisten kullasta" ostettavaksi ja maisteltavaksi.

KATUTAITEILIJOIDEN KANSAINVÄLINEN FESTIVAALI
KATUTAITEILIJOIDEN KANSAINVÄLINEN FESTIVAALI
kesäkuu

Pennabilli toivottaa tervetulleeksi esiintyjiä ja katutaiteilijoita eri puolelta maailmaa jo vuodesta 1997. Pitkä viikonloppu Pennabillin keskustassa on omistettu katutaiteelle. Nuorallakävelyn suoritus pääsi jopa Guinnesin maailmanennätysten kirjaan. (Lue lisää)

Crédits: Artisti in Piazza
MONTEFELTRO FESTIVAALI
MONTEFELTRO FESTIVAALI
kesäkuu - heinäkuu

Montefeltro-festivaalissa esiintyvät ooppera-akatemian oppilaat eri puolilta maailmaa. Taiteilijat ja opiskelijat tulevat hiomaan laulutaitojaan, kiinnittäen erityistä huomiota italialaiseen fonetiikkaan ja sanojen ymmärrettävyyden parantantamiseen, äänen laatuun ja oppimaan siis Belcanton periaatteita. Heidän loppukonserteissaan on tunnelmaa; tervetuloa kuuntelemaan ja kannustamaan. (Lue lisää)

Keskiaikaiset Juhlat
Keskiaikaiset Juhlat
toukokuu

Sukella keskiaikaan; musiikki, puvut, ruoka ja tapahtumat Casteldelcin kunnan historiallisessa keskustassa. Yli 100 esillenäyttäjää, jotka vievät sinut keskiaikaiseen tunnelmaan markkinoiden ja niiden kojujen tarjonnan kautta. Traditionaaliset pubit avaavat ovensa ja ruoka valmistetaan perinteisissä puu-uuneissa. (Lue lisää)

UNOHDETTUJEN HEDELMIEN MARKKINAT
UNOHDETTUJEN HEDELMIEN MARKKINAT

Syksyiset markkinat, joilla järjestetään teemanäyttelyitä, pienimuotoisia konferensseja ja kulttuurikokouksia. Pääosassa on maatalouus ja perinteiset hedelmä-ja viljalajikkeet. Kulinaarista tarjontaa perinteitä kunnioittaen, työpajoja luonnonmateriaaleista ja luovaa toimintaa lapsille. Viihdettä ja kansanperinteitä viikonlopun ajan.

ANTIIKKIMESSUT
ANTIIKKIMESSUT

Kansallista antiikkinäyttelyä on pidetty Pennabillin kaupungissa jo puolen vuosisadan ajan. Tule tutustumaan ja vaikkapa tekemään kaupat.

SAN LEO FESTIVAALI
SAN LEO FESTIVAALI

San Leo Festival on San Leon ja koko Emilia-Romagnan alueen kulttuurikauden lippulaiva. Linnoituksen viehätys siivittää musiikkin säveliä. Tule kuuntelemaan!

Uutiskirje
pysy kuulolla
newsletters archive