KATUTAITEILIJOIDEN KANSAINVÄLINEN FESTIVAALI
kesäkuu
Pennabilli
Sopii pienille, nuorille ja lapsenmielisille! Katuruokaa ja juomia tarjolla kylän keskiaikaisilla kaduilla ja ulkoilmanäytöksiä eri puolella Pennabillin keskustan puistoja ja kujia. Tunnelma on taianomainen, varsinkin illalla. 
Yhteystiedot
KATUTAITEILIJOIDEN KANSAINVÄLINEN FESTIVAALI
*
*
*
*

Olen lukenut ja hyväksynyt tietosuojaan ja tähän sivuun liittyvät ehdot. Käyttämällä sen palveluja, käyttäjä hyväksyy ja sitoutuu noudattamaan sen käyttösuojaehtoja.
pysy kuulolla Uutiskirje
Lähipaikkoja
Pennabilli

Pennabillin kukkuloilta avautuvan näkymän Marecchiajoen laaksoon ja sitä ympäröiville vuorille on ikuistanut Leonardo da Vinci Mona Lisa-taulun taustamaisemaksi. Näköalapaikalla voi vierailla. Pennabilli syntyi sen kahdella kalliokukkuloilla olevien erillisten kuntien ja linnojen solmiessa sovun 1350-luvulla; Penna sen Roccione-nimisellä kukkulalla ja Billi sen Rupe-nimisellä kukkulalla, vain 300 metrin etäisyydellä toisistaan. Pennabilliä ovat asuttaneet jo umbrit, etruskit ja roomalaiset. Sen kuuluisin hallitsijasuku, Malatesta, sai täältä alkunsa 1100-luulla. (Lue lisää)

Muita tapahtumia lähistöllä
UNOHDETTUJEN HEDELMIEN MARKKINAT
UNOHDETTUJEN HEDELMIEN MARKKINAT

Syksyiset markkinat, joilla järjestetään teemanäyttelyitä, pienimuotoisia konferensseja ja kulttuurikokouksia. Pääosassa on maatalouus ja perinteiset hedelmä-ja viljalajikkeet. Kulinaarista tarjontaa perinteitä kunnioittaen, työpajoja luonnonmateriaaleista ja luovaa toimintaa lapsille. Viihdettä ja kansanperinteitä viikonlopun ajan.

ANTIIKKIMESSUT
ANTIIKKIMESSUT

Kansallista antiikkinäyttelyä on pidetty Pennabillin kaupungissa jo puolen vuosisadan ajan. Tule tutustumaan ja vaikkapa tekemään kaupat.

Sette Borgate Macianesi
Sette Borgate Macianesi

Mainos
Maatilamajoitus - Camping-alue - Leirialue
Agriturismo La Concia
Agriturismo La Concia
Pennabilli - Strada per Carpegna, 13 - Ca' Berbece
Uutiskirje
pysy kuulolla
newsletters archive