MONTEFELTRO FESTIVAALI
kesäkuu - heinäkuu
Novafeltria

Festivaalin päätavoitteena on osoittaa, että oopperan kirjallinen osuus voi olla yleisölle täysin ymmärrettävä, sen juoni helpposeurantainen ja siitä on pystyttävä nauttimaan spontaanisti.
Montefeltro-festivaalin ideana on tarjota korkeatasoisia esityksiä edullisesti pienille kunnille, joissa ne pidetään.  Kaikki, myös he, jotka eivät seuraa oopperan maailmaa, voivat lähestyä sitä estotta.

Yhteystiedot
MONTEFELTRO FESTIVAALI
*
*
*
*

Olen lukenut ja hyväksynyt tietosuojaan ja tähän sivuun liittyvät ehdot. Käyttämällä sen palveluja, käyttäjä hyväksyy ja sitoutuu noudattamaan sen käyttösuojaehtoja.
pysy kuulolla Uutiskirje
Lähipaikkoja
Novafeltria

Novafeltrian keskisuuri kunta sijaitsee keskellä Marecchiajoen laaksoa, suurimmaksi osaksi tasaisella alueella. Novafeltria, "nuovo" eli "uusi" on perustettu vasta vuonna 1907. Nykyään se on laakson kaupallinen ja teollinen keskus, sekä vilkas koulujen ja urheiluaktiviteettien keskus. Ihanteellinen ostosten tekoon ja viettää aikaa vaikkapa sen jäätelöbaareissa ja ravintoloiden kulinaarisissa ympyröissä. (Lue lisää)

Muita tapahtumia lähistöllä
Perticara Mineral Expo
Perticara Mineral Expo
syyskuu

Perticara Mineral Expo järjestetään joka vuosi syyskuussa Perticaran rikkimuseossa. Todella ainutlaatuinen kokoelma mineraaleja, fossiileja, kaivoshistoriaa ja koulutuslaboratorioita.

Mainos
Musiikki
Voices in Montefeltro
Voices in Montefeltro
Novafeltria - Palazzo Lombardini, via Mazzini, 62
Hotellit - Restaurant
Hotel Ristorante Magda
Hotel Ristorante Magda
Novafeltria - Via Aurelio Saffi, 55
Uutiskirje
pysy kuulolla
newsletters archive