Cà del Gufo
( Lomahuvilat )

Talomme sijaitsee 3,2 km päässä Pennabillin kylän keskustasta ja aivan Sasso Simonen luonnonpuiston kupeessa. Talossa on kaikki tarvittava perheen tai ystäväporukan lomalle 10:lle : astiat ja keittiövälineet, pyyhkeet, rantapyyhkeet ja lakanat. Käytössänne on astianpesukone, jääkaappi (pieni pakastin), kaasuhella, sähköuuni ja mikro sekä tarvittavat kodin pienkoneet ruoanlaittoon.Cà del Gufossa on 5 kahden hengen huonetta, yksi yhden hengen huone sekä erillinen piharakennus kahdelle hengelle.Talon pihalla on 13 m pitkä, lämmitetty uima-allas, grillikatos sekä puilla lämpiävä pizzauuni. Ei muita naapureita lähellä. Upea näköala Pennabillin kukkuloille. 


What's up
MAISEMAMAALAUSVIIKKO MONTEFELTROSSA DMITRI ZUDOVIN MATKASSA
MAISEMAMAALAUSVIIKKO MONTEFELTROSSA DMITRI ZUDOVIN MATKASSA

Maalausta ulkoilmassa renessanssitaustoin keski-Italian aurinkoisilla ja turvallisilla Apenniineilla luonnonkauniissa maisemissa Leonardo da Vincin ja Piero della Francescan jäljillä, kaukana massaturismipaikoista. Maalaa Toscana, Umbria ja Emilia-Romagna samalla viikolla ja koe niiden kulinaari-ja kulttuurinautinnot. Asiantuntevan mukavassa seurassa Dmitri Zudov opettajana. (Lue lisää)

Joogaretriitti Aksanan mukana
Joogaretriitti Aksanan mukana

Joogaretriittiviikko ilman huolia Aksanan mukana rauhallisen ja puhtaan keski-Italian luonnon helmassa. Kurkkaa erilaiseen Italiaan... (Lue lisää)

Fiilistele elämää Italiassa
Fiilistele elämää Italiassa
07 kesäkuuta 2024 - 12 kesäkuuta 2024

Tule nauttimaan Toscanan rajalle Apenniinivuorten rauhasta erilaiselle lomalle Emilia-Romagnan kukkulakyliin, käyden myös klassisissa paikoissa meidän ulkosuomalaisten seurassa, kuten San Marino, Sassofeltrio ja Rimini. Italian kielen opettajana on matkassamme Miia Kukkola. Sydään hyvin, maistellaan viinejä ja shoppaillaan sopivasti. Astu ulkosuomalaisten Suomi-seuran jäsenien elämään Italiassa ja opi myös halutessasi kanssamme italiaa! Tästä jää hyvä mieli ja ihana matkamuisto sydämiin. (Lue lisää)

Lähipaikkoja
Pennabilli

Pennabillin kukkuloilta avautuvan näkymän Marecchiajoen laaksoon ja sitä ympäröiville vuorille on ikuistanut Leonardo da Vinci Mona Lisa-taulun taustamaisemaksi. Näköalapaikalla voi vierailla. Pennabilli syntyi sen kahdella kalliokukkuloilla olevien erillisten kuntien ja linnojen solmiessa sovun 1350-luvulla; Penna sen Roccione-nimisellä kukkulalla ja Billi sen Rupe-nimisellä kukkulalla, vain 300 metrin etäisyydellä toisistaan. Pennabilliä ovat asuttaneet jo umbrit, etruskit ja roomalaiset. Sen kuuluisin hallitsijasuku, Malatesta, sai täältä alkunsa 1100-luulla. (Lue lisää)

Bascio

Bascio on pieni lähiö Pennabillin kunnassa. Sen maamerkkinä on lähes tuhatvuotinen neliönmuotoinen torni. Torni on jäänyt pystyyn Bascion linnasta, joka oli yhdessä läheisten Gattaran, Miratoion ja Scavolinon lähiöiden linnojen kanssa yksi Carpegnan suvun ensimmäisistä hallinta-alueista. Kaunis paikka viettää päivä ulkosalla, istuen tornin alla, syöden picnic- eväitä ja ihaillen maisemaa alas Marecchiajoen laaksoon. Kylässä asuu aina iloinen eremiittinunna Sveva, joka avaa pyynnöstä kylän pienen kirkon oven ja kertoo sen alttarifrescosta. Dante Alighieri sekä Giotto pysähtyivät tässä matkallaan Adrianmeren rannalle ja Leonardo da Vinci maalasi Bascion Mona Lisan taustamaisemaan. Historiallinen kohde. Lukuisia, eripituisia kävelyreittejä lähtee Bascion tornilta eri suuntiin Marecchiajoen laaksoon ja sen pienellä hautausmaalla voi myös vierailla.

Varaa suoraan
Yhteystiedot
Cà del Gufo
*
*
*
*

Olen lukenut ja hyväksynyt tietosuojaan ja tähän sivuun liittyvät ehdot. Käyttämällä sen palveluja, käyttäjä hyväksyy ja sitoutuu noudattamaan sen käyttösuojaehtoja.
pysy kuulolla Uutiskirje
Näkemisen arvoista
SASSO SIMONE JA SIMONCELLON PUISTO

Sasso Simone ja Simoncellon luonnonpuisto ulottuu seuraavaan kolmeen lääniin: Marche, Emilia-Romagna ja Toscana. Se on miltei 5000 hehtaaria laaja alue Montefelton historiallisella seudulla Keski-Italiassa.

Lue lisää
Bascion torni

Bascion linnasta on 900:n vuoden aikana jäänyt pystyyn vain sen suorakulmainen pieni torni. Se muistuttaa meitä monista sen juurella pysähtyneistä historian merkkihenkilöistä kuten Dante Alighieri, Giotto, Ezra Pound, Leonardo da Vinci jne. Upea paikka maalaukseen; myös tämä kohta on ikuistettuna Mona Lisan taustamaisemaan.

Lue lisää
Pyhän Pietarin kirkko Ponte Messalla

Pieve di San Pietro eli Pyhän Pietarin kaunis kivikirkko on 1100-luvulta. Se pystytettiin muinaisen roomalaisen temppelin raunioille, strategiselle paikalle Roomasta Adrianmeren rantaan kulkevan kauppa-ja pyhiinvaellusreitin varrelle. Kirkko on säilyttänyt vanhan asunsa ja siellä pidetään koko vuoden ympäri sunnuntai-aamusin messu. Kirkossa on kuvattu vuonna 1972 filmi, "Indian summer", jossa näytteli mm. Alain Delon.

Lue lisää
Tunnustukset: Appennino Centrale
Uutiskirje
pysy kuulolla
Uutiskirjearkisto