SANT AGATA FELTRIAN TRYFFELIMARKKINAT
Lokakuun sunnuntaisin St. Agatan viehättävä kylä muuntuu paikaksi, jossa voit sukeltaa tuoksuvaan ruokien ja viinien syksyiseen tunnelmaan. Kävele pienillä kujilla ja aukioilla, maistele sekä tee ostoksia perinteisistä syksyn luomutuotteista. Markkinat sopivat myös perheen pienimmille ja tapahtumia on jokaiseen makuun. Viinitilat esittäytyvät tuotteineen, pidetään tryffelien etsintäkilpailu uskollisien koirien kanssa ja näet paikallisten ammatinharjoittajien työnäytteitä. Vieraile samalla kylän historiallisilla nähtävyyksillä, sillä niiden arkkitehtuuri on tutustumisen arvoinen: Italian vanhin kokonaan puulavasteinen Angelo Mariani -teatteri 1600-luvulta, Rocca Fregoson satumainen linna, San Girolamon entinen munkkiluostari, joka on muunnettu käsityöläisammattien ja muinaista elämäntyyliä esitteleväksi museoksi tai paikallisen runoilijan ideoima mosaiikkikoristeltu etana-suihkulähde.
Yhteystiedot
SANT AGATA FELTRIAN TRYFFELIMARKKINAT
*
*
*
*

Olen lukenut ja hyväksynyt tietosuojaan ja tähän sivuun liittyvät ehdot. Käyttämällä sen palveluja, käyttäjä hyväksyy ja sitoutuu noudattamaan sen käyttösuojaehtoja.
pysy kuulolla Uutiskirje
Lähipaikkoja
Sant'Agata Feltria

Sant'Agatan yli tuhatvuotinen kylä ja sen historialliset arvorakennukset ovat hyvin säilyneitä. Kylän keskustassa on Italian vanhin kokonaan puulavasteinen teatteri 1600-luvun alkuvuosilta. Luonnonkaunis ja rauhallinen seutu kutsuvat patikoitsijoita sen eripituisille ja erityyppisille poluille. Kylä on kuuluisa tryffeliherkuistaan ja sen jokavuotiset tryffeli- ja enogastronomiset markkinat pidetään lokakuussa. (Lue lisää)

Mainos
Jälleenmyyjä
Sant'Agata Feltria Tartufi
Sant'Agata Feltria Tartufi
Sant'Agata Feltria - P.zza Garibaldi, 20
Uutiskirje
pysy kuulolla
Uutiskirjearkisto