TUTKI MAAPERÄÄ MARECCHIAJOEN LAAKSOSSA
Marecchiajoen laakso on todellinen helmi niille, jotka ovat kiinnostuneita tutkimaan maaperän syntymisen alkuperää. Tämä on ainutlaatuinen kohde koko maailmassa maaperän monimuotoisuudessa; näin pienelle alueelle keskittyneenä. Laaksossa on useita paikkoja, joissa voi tutkia sen pitkälle ulottuvaa historiaa aina maankuoren muodostumisvaiheista lähtien. Tämä kiertomatka on suunnattu erityisesti koululaisille, opiskelijoille, patikoitsijoille sekä maanperätutkimuksesta kiinnostuneille tai vaikkapa geokätkeilijöille! Kaikki luonnollisesti yhdistettynä hyvään italialaiseen maalaisruokaan.
Yhteystiedot
TUTKI MAAPERÄÄ MARECCHIAJOEN LAAKSOSSA
*
*
*
*

Olen lukenut ja hyväksynyt tietosuojaan ja tähän sivuun liittyvät ehdot. Käyttämällä sen palveluja, käyttäjä hyväksyy ja sitoutuu noudattamaan sen käyttösuojaehtoja.
pysy kuulolla Uutiskirje
Kiertomatkalla vieraillut paikat
San Leo

San Leo on majesteettisen upea, kivisellä kukkulalla Marecchiajoen varrella sijaitseva rauhallinen pieni kunta. Dante Alighieri vietti siellä aikaansa kirjoittaen siitä myös Jumalaiseen näytelmäänsä. San Leo on Montefeltron historiallisen alueen kehto, ollen myös Italian pääkaupunki yli tuhat vuotta sitten. Tunnettu hyvästä ruoastaan, historiallisista ja geopoliittisista tapahtumistaan sekä idyllisenä elokuvien ja dokumenttielokuvien kuvauspaikkana. San Leon roomalais-ja renessanssiajan rakennukset ovat säilyneet hyvin. Sitä ympäröivät ihanteelliset patikointipolut pitkiinkin patikointi-ja pyöräretkiin, aina itään Adrianmerelle tai korkeammalle länteen, Apenniinivuoristoon päin. (Lue lisää)

Casteldelci

Tällä luonnonkauniilla alueella on paljon tarjottavaa keväästä syksyyn: runsaasti polkuja kuljettavaksi kävellen, hevosella tai maastopyörällä. Casteldelcin noin tuhat vuotta vanha linna seisoo ylhäästi kukkulalla Senatello-joen varrella. (Lue lisää)

Lähiseudun nähtävyyksiä
Sulphur Museo

Rikkimuseo Sulphur Novafeltrian keskustan ulkopuolella on tärkeä osa seudun historiaa ja kulttuuria. Museossa on esillä kaivostominnan malli, koska sen monessa kerroksessa menevät, satoja kilometrejä pitkät käytävät ovat turvallisuussyistä suljettu. Opastetut kiertokäynnit.

Lue lisää
Tunnustukset: Museo Sulphur
Mainos
Lentokenttä
Marche Airport
Restaurant
La Corte di Berengario II
La Corte di Berengario II
San Leo - Via Michele Rosa, 74
Uutiskirje
pysy kuulolla
Uutiskirjearkisto