Marecchiajoen laakso
TUTKI MAAPERÄÄ MARECCHIAJOEN LAAKSOSSA
TUTKI MAAPERÄÄ MARECCHIAJOEN LAAKSOSSA

Seuraa merkittyjä reittejä ja löydä ainutlaatuinen tutkimuskohde koko maailmassa tässä pienessä Marecchiajoen laaksossa, havainnoiden alueen maaperää ja ympäristöä. (Lue lisää)

KULINAARIMATKA ITALIAAN
KULINAARIMATKA ITALIAAN

KOE KOLME LÄÄNIÄ SAMALLA LOMALLA: Emilia-Romagna, Toscana ja Umbria. Maista auringossa laatuviinien ja perinneruokien aidot maut kaukana massaturismilta. Kuusi päivää kulttuuria, historiaa, shoppailua, hyvää ruokaa ja viinejä mukavassa seurassa, upeissa maisemissa erilaisessa Keski-Italiassa. (Lue lisää)

PYHÄT REITIT
PYHÄT REITIT

Kristinuskon jalanjäljillä kokemaan ja näkemään arkkitehtuuria, taidetta ja kirkkomusiikkia. (Lue lisää)

SÄHKÖPYÖRÄREITEILLÄ APENNIINELLA
SÄHKÖPYÖRÄREITEILLÄ APENNIINELLA

Tämä sähköpyöräilyreitti vie polkijansa kolmen läänin rajojen ja vuorenhuippujen yli aina Emilia-Romagnaan, Marcheen ja Toscanaan. Läpi luonnonpuistoalueiden, joissa silmä ja sielu lepäävät. Ihaile laakso-ja kukkulamaisemia niiden aaltoillessa pehmeästi Adrianmereen päin tai romanttisen Toscanan maaseudun suuntaan. Reitti ei ole suunniteltu pelkästään alan ammattilaislle, mutta myös "helposta pyörälymuodosta" nauttiville. Näin kaikki voivat löytää massaturismilta piilossa olevan Italian kauneuden ja kokea samalla lomalla kolmen eri läänen aidot ruoka-ja viinikultturien maut.

AISTI JA MAISTA ITALIAN NELJÄ LÄÄNIÄ
AISTI JA MAISTA ITALIAN NELJÄ LÄÄNIÄ

Makujen matka suoraan Emilia-Romagnan, Marchen, Toscanan ja Umbrian Apenniinivuorien ja niiden kukkuloiden ja laaksojen vihreään sydämeen, keski-Italiaan. Erilainen loma kaukana massaturismista ja kiireestä. Turvallisesti positiivisen lämpimässä loma-ilmapiirissä tutustuen myös paikallisiin ihmisiin. (Lue lisää)

RENESSANSSIAJAN MAISEMAT
RENESSANSSIAJAN MAISEMAT

Renessanssiajan maisemat. Aseta väripalettisi samaan kohtaan luonnon helmassa kuin mistä maailmankuulut renessanssiajan maalarit Leonardo da Vinci, Giotto tai Piero della Francesca maalasivat tunnettujen taulujensa taustamaisemat, kuten Mona Lisa. Koe sama tunnelma! Vierailemme myös keskiaikaisissa kylissä paikallisia ruokia ja viinejä maistellen. Vietä unohtumaton maalaus-ja kulinaariviikko. (Lue lisää)

YHDESSÄOLOA, RUOKAA, VIINIÄ JA PATIKOINTIA TOSCANASSA
YHDESSÄOLOA, RUOKAA, VIINIÄ JA PATIKOINTIA TOSCANASSA

Liikunnallinen viikko Montefeltron vuorilla, jotka eivät ole vaikeusasteeltaan yhtä haastavia kuin Alpit. Harjanteita, kukkuloita ja pieniä keskiaikaisia linnakyliä halkovat monipuoliset reitit saavat kävelijänsä myös henkisesti hyvään kuntoon. Niittyjen ja jokien kauneus, paikan historia ja erityisesti ruokakulttuuri ovat sielulle ja vatsalle mannaa. Sopii kaikenikäisille. Taukopaikkoja löytyy reittien varrelta ja mahtava ruoka-ja viinikulttuuri kruunaa lomaviikon hurmaavassa, erilaisessa Italiassa. (Lue lisää)

Toimitsija Matkapojat
Fiilistele elämää Italiassa
Fiilistele elämää Italiassa
07 kesäkuuta 2024 - 12 kesäkuuta 2024

Tule nauttimaan Toscanan rajalle Apenniinivuorten rauhasta erilaiselle lomalle Emilia-Romagnan kukkulakyliin, käyden myös klassisissa paikoissa meidän ulkosuomalaisten seurassa, kuten San Marino, Sassofeltrio ja Rimini. Italian kielen opettajana on matkassamme Miia Kukkola. Sydään hyvin, maistellaan viinejä ja shoppaillaan sopivasti. Astu ulkosuomalaisten Suomi-seuran jäsenien elämään Italiassa ja opi myös halutessasi kanssamme italiaa! Tästä jää hyvä mieli ja ihana matkamuisto sydämiin. (Lue lisää)

Oletko matkatoimisto ja haluat mainostaa kiertomatkojasi tällä sivulla? Ota yhteyttä
Mainos
Matkanjärjestäjä
Traveller Oy Finland
Traveller Oy Finland
Helsinki - Länsisatamankatu 23 B
Matkanjärjestäjä
Liikuntamatkat
Lentokenttä
International Airport of Rimini and San Marino
International Airport of Rimini and San Marino
Rimini -
Uutiskirje
pysy kuulolla
Uutiskirjearkisto