MAALAUSKOKEMUS PENNABILLISSÄ

Kaikille, jotka haluavat kokea jotan uutta ja erilaista lomallaan. Ota maalausteline tai lehtiö, sivellin ja kynä ja näe tuhat näkymää tuhansin ideoin luonnon ympäröimänä, pienissä keskiaikaisissa rauhallisissa kylissä.Täällä maalasi Leonardo da Vinci kävellen metsä-ja kukkulapolkuja pitkin. Seuraa samoja jalanjälkiä. 

  • Kenttäkuljetukset järjestettävissä.
  • Majoitus asunnoissa kauniine luonnonnäkymineen. 
  • Mahdollisuus osallistua opastetuille retkille tutustumaan lähiseudutuun. 
    Kokkausworkshoppeja. 
  • Maistetaan paikallisia perinneruokia ja viinejä suoraan tiloilla. 
  • Mahdollisuus pienryhmämajoitukseen.

Lisää kuvia

Yhteystiedot
MAALAUSKOKEMUS PENNABILLISSÄ
*
*
*
*

Olen lukenut ja hyväksynyt tietosuojaan ja tähän sivuun liittyvät ehdot. Käyttämällä sen palveluja, käyttäjä hyväksyy ja sitoutuu noudattamaan sen käyttösuojaehtoja.
pysy kuulolla Uutiskirje
RENESSANSSIAJAN MAISEMAT
RENESSANSSIAJAN MAISEMAT

Renessanssiajan maisemat. Aseta väripalettisi samaan kohtaan luonnon helmassa kuin mistä maailmankuulut renessanssiajan maalarit Leonardo da Vinci, Giotto tai Piero della Francesca maalasivat tunnettujen taulujensa taustamaisemat, kuten Mona Lisa. Koe sama tunnelma! Vierailemme myös keskiaikaisissa kylissä paikallisia ruokia ja viinejä maistellen. Vietä unohtumaton maalaus-ja kulinaariviikko. (Lue lisää)

NÄE RENESSANSSIAJAN TAULUJEN  LUONNONMAISEMAT
NÄE RENESSANSSIAJAN TAULUJEN LUONNONMAISEMAT

Seuraa Italian mahtavimpien renessanssiajan taiteilijoiden jalanjälkiä luonnossa, ja näe samat maisemat omin silmin. Leonardo da Vinci, Giotto, sekä Piero della Francesca ovat ovat ikuistaneet maailmankuuluihin taideteoksiinsa juuri nämä taustamaisemat. (Lue lisää) (Lue lisää)

JOHANNA ORAS AKATEMIAN ULKOILMAMAALAUSVIIKKO
JOHANNA ORAS AKATEMIAN ULKOILMAMAALAUSVIIKKO

JOAkatemian akvarellimaalaus- ja kulinaariviikko Italiassa luonnon keskellä, keskiaikaisissa pienkylissä kaukana massaturismilta. Taitelija Johanna Oras opettaa yksilöllisesti ja Pennabillissä asuva suomalainen ammattiopas vie ja kertoo Toscanan ja Emilia-Romagnan kauniissa kukkulamaisemissa. Luo ja koe uutta positiivisessa ja kannustavassa seurassa. Pieni ryhmäkoko mahdollistaa yksilöllisen opetuksen. (Lue lisää)

TAITEESTA SEKAISIN
TAITEESTA SEKAISIN
03 elokuuta 2024 - 09 elokuuta 2024

Ulkoilmamaalausviikko keski-Italian kauniissa maalaismaisemassa Keannen kanssa Emilia-Romagnan ja Toscanan rajalla. (Lue lisää)

Mainos
Lomahuvilat
Cà del Gufo
Cà del Gufo
Pennabilli -
Cà del Gufo, kolmen kilometrin päässä Pennabillin kylän keskustasta tarjoaa laadukkaat puitteet 10-14 hengen lomailuun ulko-uima-altaineen!
Loma-asunnot
AltoPoggio
AltoPoggio
Pennabilli - Strada per il Castello di Bascio 34/a
Altopoggion kauniit loma-asunnot perinteisessä Toscanalaisessa maalaistalossa luonnonpuiston esialueella tuudittavat sinut aurinkoiseen ja rauhalliseen lomatunnelmaan. Tilaa yhteensä kolmessa erikokoisessa asunnossa 13lle hengelle. Auki toukokuusta lokakuulle. Emilia-Romagnan ja Toscanan rajalla. Benvenuto!
Uutiskirje
pysy kuulolla
Uutiskirjearkisto