AltoPoggio
( Loma-asunnot )
Kolme erikokoista Toscanan tyyliin sisustettua asuntoa vihreässä Marecchiajoen laaksossa 650m korkeudella luonnonpuiston esialueella. Tilaa 13:lle hengelle. Asunnoissa oma keittiö, kylpyhuone ja terassi/piha; niistä löydät kaiken tarvittavan omatoimiseen lomaan. Suomalainen omistaja ja opas Virpi asuu viereissä talossa, auttaa mielellään ja kertoo seudusta.
Kaikista asunnoista näkymä Toscanan kukkuloille. Pennabillin etruskiaikainen kylä varttitunnin automatkan päässä. Lukemattoman paljon nähtävyyksiä puoli-ja kokopäiväretkiin strategisen aseman ansiosta. Alue oli Italian renessanssiajan kehto. 
Ihanteellinen kävelystä, pyöräilystä, luonnonrauhasta ja pienistä historiallisista kylistä pitäville. Valitse edullisista ja laadukkaista perinteisistä kotiruokaa tarjoavista ravintoloista aina Michelin tähtiravintolaan. 
Ihaile Mona Lisan maalauksen taustamaisemaa luonnossa; kaukana massaturimilta ja jonoilta. Emilia-Romagnan, Marchen ja Toscanan rajalla Apenniineilla voit ladata akkusi vaikka vain katsellen taivaan tähtiä tai tulikärpäsiä. 
What's up
PUHUTAAN ITALIAA
PUHUTAAN ITALIAA
04 heinäkuuta 2024 - 10 heinäkuuta 2024

Opi italiaa lomaillen Italiassa. Puhuttu puoli jää usein vähemmälle huomiolle Suomessa pidetyillä italian kielen tunneilla. Opi luonnollisesti jokapäiväisen käyttösanaston lomallasi pätevän italialaisen, Suomessa asuvan opettajan avulla. Majoitus laadukkaissa villassa, kahden hengen huoneissa, Montefeltron rauhallisella maaseudulla. Kaunis uima-allas yksityiskäytössänne. (Lue lisää)

MAALAUSKOKEMUS PENNABILLISSÄ
MAALAUSKOKEMUS PENNABILLISSÄ

Taloja ja huoneistoja, joista on näkymät Italian laaksoihin, kaukana massaturismin reiteistä. Niille, jotka etsivät uutta inspiraatiota ja tilaa hengittää. Elvyttävä kokemus, jonka voi toteuttaa yksin tai ystävien kanssa. (Lue lisää)

OPI ITALIAA PIENESSÄ VUORISTOKYLÄSSÄ
OPI ITALIAA PIENESSÄ VUORISTOKYLÄSSÄ

Lähde mukaan antoisan riemukkalle kieli-, kulttuuri- ja kulinaarimatkalle keski-Italian luonnonkauniiseen renessanssiajan kehtoon Montefeltroon, Emilia-Romagnan ja Toscanan rajalle. (Lue lisää)

Lähipaikkoja
Pennabilli

Pennabillin kukkuloilta avautuvan näkymän Marecchiajoen laaksoon ja sitä ympäröiville vuorille on ikuistanut Leonardo da Vinci Mona Lisa-taulun taustamaisemaksi. Näköalapaikalla voi vierailla. Pennabilli syntyi sen kahdella kalliokukkuloilla olevien erillisten kuntien ja linnojen solmiessa sovun 1350-luvulla; Penna sen Roccione-nimisellä kukkulalla ja Billi sen Rupe-nimisellä kukkulalla, vain 300 metrin etäisyydellä toisistaan. Pennabilliä ovat asuttaneet jo umbrit, etruskit ja roomalaiset. Sen kuuluisin hallitsijasuku, Malatesta, sai täältä alkunsa 1100-luulla. (Lue lisää)

Bascio

Bascio on pieni lähiö Pennabillin kunnassa. Sen maamerkkinä on lähes tuhatvuotinen neliönmuotoinen torni. Torni on jäänyt pystyyn Bascion linnasta, joka oli yhdessä läheisten Gattaran, Miratoion ja Scavolinon lähiöiden linnojen kanssa yksi Carpegnan suvun ensimmäisistä hallinta-alueista. Kaunis paikka viettää päivä ulkosalla, istuen tornin alla, syöden picnic- eväitä ja ihaillen maisemaa alas Marecchiajoen laaksoon. Kylässä asuu aina iloinen eremiittinunna Sveva, joka avaa pyynnöstä kylän pienen kirkon oven ja kertoo sen alttarifrescosta. Dante Alighieri sekä Giotto pysähtyivät tässä matkallaan Adrianmeren rannalle ja Leonardo da Vinci maalasi Bascion Mona Lisan taustamaisemaan. Historiallinen kohde. Lukuisia, eripituisia kävelyreittejä lähtee Bascion tornilta eri suuntiin Marecchiajoen laaksoon ja sen pienellä hautausmaalla voi myös vierailla.

Varaa suoraan
Yhteystiedot
AltoPoggio
*
*
*
*

Olen lukenut ja hyväksynyt tietosuojaan ja tähän sivuun liittyvät ehdot. Käyttämällä sen palveluja, käyttäjä hyväksyy ja sitoutuu noudattamaan sen käyttösuojaehtoja.
pysy kuulolla Uutiskirje
Näkemisen arvoista
Pyhän Pietarin kirkko Ponte Messalla

Pieve di San Pietro eli Pyhän Pietarin kaunis kivikirkko on 1100-luvulta. Se pystytettiin muinaisen roomalaisen temppelin raunioille, strategiselle paikalle Roomasta Adrianmeren rantaan kulkevan kauppa-ja pyhiinvaellusreitin varrelle. Kirkko on säilyttänyt vanhan asunsa ja siellä pidetään koko vuoden ympäri sunnuntai-aamusin messu. Kirkossa on kuvattu vuonna 1972 filmi, "Indian summer", jossa näytteli mm. Alain Delon.

Lue lisää
Tunnustukset: Appennino Centrale
SASSO SIMONE JA SIMONCELLON PUISTO

Sasso Simone ja Simoncellon luonnonpuisto ulottuu seuraavaan kolmeen lääniin: Marche, Emilia-Romagna ja Toscana. Se on miltei 5000 hehtaaria laaja alue Montefelton historiallisella seudulla Keski-Italiassa.

Lue lisää
Bascion torni

Bascion linnasta on 900:n vuoden aikana jäänyt pystyyn vain sen suorakulmainen pieni torni. Se muistuttaa meitä monista sen juurella pysähtyneistä historian merkkihenkilöistä kuten Dante Alighieri, Giotto, Ezra Pound, Leonardo da Vinci jne. Upea paikka maalaukseen; myös tämä kohta on ikuistettuna Mona Lisan taustamaisemaan.

Lue lisää
Uutiskirje
pysy kuulolla
Uutiskirjearkisto