PYHÄT REITIT
Viisi päivää eri paikoissa Emilia-Romagnan ja Toscanan lääneissä: Riminin Malatestan temppeli, San Leon kukkulan pyhät paikat, Pennabillissä Ponte Messan 1100-luvun kivikirkko, La Vernan pyhäkkö, Sansepolcro ja Toscana sekä taidemuseo. Sokerina pohjalla Assisi, Pyhän Fransiskuksen valtakunta.
Yhteystiedot
PYHÄT REITIT
*
*
*
*

Olen lukenut ja hyväksynyt tietosuojaan ja tähän sivuun liittyvät ehdot. Käyttämällä sen palveluja, käyttäjä hyväksyy ja sitoutuu noudattamaan sen käyttösuojaehtoja.
pysy kuulolla Uutiskirje
Kiertomatkalla vieraillut paikat
Chiusi della Verna

Chiusi della Verna, joka sijaitsee viehättävissä Arno- ja Tiberjokien laaksoissa, sijaitsee Casentinesen kansallispuiston sydämessä. Kaukaa näkyvä alueen kohokohta on Pyhän Franseskuksen pyhäkkö Vernassa; rakennelma, joka nousee Pennan vuoren eteläiseltä sivustalta. Rauha vallitsee täällä franseskaanimunkkien kehdossa, mutta kaikille on tilaa ja vapaa pääsy tulla katsomaan maisemia ja kävellä luostarin alueella ja sen metsissä.

Tunnustukset: VisitTuscany.com
San Leo

San Leo on majesteettisen upea, kivisellä kukkulalla Marecchiajoen varrella sijaitseva rauhallinen pieni kunta. Dante Alighieri vietti siellä aikaansa kirjoittaen siitä myös Jumalaiseen näytelmäänsä. San Leo on Montefeltron historiallisen alueen kehto, ollen myös Italian pääkaupunki yli tuhat vuotta sitten. Tunnettu hyvästä ruoastaan, historiallisista ja geopoliittisista tapahtumistaan sekä idyllisenä elokuvien ja dokumenttielokuvien kuvauspaikkana. San Leon roomalais-ja renessanssiajan rakennukset ovat säilyneet hyvin. Sitä ympäröivät ihanteelliset patikointipolut pitkiinkin patikointi-ja pyöräretkiin, aina itään Adrianmerelle tai korkeammalle länteen, Apenniinivuoristoon päin. (Lue lisää)

Mainos
Restaurant
La Corte di Berengario II
La Corte di Berengario II
San Leo - Via Michele Rosa, 74
Uutiskirje
pysy kuulolla
Uutiskirjearkisto