Rimini
Rimin alueen merkittävin hallitsija, Sigismondo Malatesta, on haudattu vuonna 1468 hänen itse rakennuttamaan valkomarmoriseen temppeliin Riminin keskustassa, Il Tempio Malatestianoon. Tämä 1400-luvun Duomo on yksi Italian renessanssiajan merkittävimmistä arkkitehtuurisista ja taiteellisista näytteistä. Riminillä on roomalaisten rakentama silta sekä keisari Augustuksen kaari, jotka yhdistävät vanhan kaupungin pääkadun pohjois-eteläsuunnassa. Malatestan mahtava linna pitää sisällään vaihtelevia näyttelyitä. Gambalungan kirjaston vanha osa on käymisen arvoinen paikka. Idyllinen, vanhan San Giulianon kaupunginosan kalastajien värikkäät asuintalot kortteleineen houkuttelevat kävelemään niiden kujilla.Iltaisin on mukava istua ulkona ja syödä Tiberiuksen sillan alueen kalaravintoloissa ja nauttia Riminin maukkaita jäätelöitä sen lukuisissa jäätelöbaareissa. Riminin keskustan uusklassinen teatteri Galli on täysin restauroitu ja sen ohjelma on monimuotoinen.
Reitit
PYHÄN FRANSISKUKSEN REITTI RIMINILTÄ LA VERNAAN
PYHÄN FRANSISKUKSEN REITTI RIMINILTÄ LA VERNAAN

Tämän reitin varrella on viisi pysähdyspaikkaa 112:n kilometrin kokonaismatkalla. Se kiertää Emilia-Romagnan- ja Toscanan läänien välillä, ylittäen Marecchiajoen ja kymmenen kunnan rajat Riminin, Forli´Cesenan sekä Arezzon provinsseissa. Tämä on koillisin pääsykohta Pyhän San Fransiskuksen reitille, joka kulkee Umbrian ja Lazion läänien läpi aina Roomaan.

Vieraile Rimini ryhmämatkoilla
PYHÄT REITIT
PYHÄT REITIT

Kristinuskon jalanjäljillä kokemaan ja näkemään arkkitehtuuria, taidetta ja kirkkomusiikkia. (Lue lisää)

Mainos
Lentokenttä
International Airport of Rimini and San Marino
International Airport of Rimini and San Marino
Rimini -
News
The Grand Tour of the Italian Valleys
The Grand Tour of the Italian Valleys
14 toukok. 2024 - 25 toukok. 2024
ITALIAN PYÖRÄFESTIVAALI
ITALIAN PYÖRÄFESTIVAALI
Misano Adriatico
15 syysk. 2023 - 17 syysk. 2023
Pyörämarkkinoiden vertailupaikka. Esikatselut, testit, esitykset ja esitykset, tapaamiset, kokemukset ja viihde: kaikki tarvittavat ainesosat 360 ° pyöräfestivaaleille. Kaikille tarkoitettu: aina harrastajista alkaen suurelle yleisölle.
MAASTOPYÖRÄKISA CARPEGNASSA
MAASTOPYÖRÄKISA CARPEGNASSA
Carpegna Pennabilli
22 lokak. 2023
Pitkänmatkan perinteinen maastopyöräkisa kuuluisan Marco Pantanin harjoittelumaastoissa Carpegnan vuoristossa Pennabillin vieressä, Emilia-Romagnan ja Marchen rajalla.
Nove Colli Cycling Race
24 syysk. 2023
Nove Colli is the cycling race which since 1971 has attracted the greatest riders in the sport. 200 km, for a fascinating journey through the Romagna .
Tour de France 2024
Tour de France 2024
San Leo San Marino
29 kesäk. 2024 - 30 kesäk. 2024
Tour de France pidetään ensimmäistä kertaa Italiassa vuonna 2024. Reitti kulkee Firenzestä Riminiin, sekä San Leon linnoituksen ja San Marinon tasavallan läpi.
Uutiskirje
pysy kuulolla
newsletters archive