Rimini
Rimin alueen merkittävin hallitsija, Sigismondo Malatesta, on haudattu vuonna 1468 hänen itse rakennuttamaan valkomarmoriseen temppeliin Riminin keskustassa, Il Tempio Malatestianoon. Tämä 1400-luvun Duomo on yksi Italian renessanssiajan merkittävimmistä arkkitehtuurisista ja taiteellisista näytteistä. Riminillä on roomalaisten rakentama silta sekä keisari Augustuksen kaari, jotka yhdistävät vanhan kaupungin pääkadun pohjois-eteläsuunnassa. Malatestan mahtava linna pitää sisällään vaihtelevia näyttelyitä. Gambalungan kirjaston vanha osa on käymisen arvoinen paikka. Idyllinen, vanhan San Giulianon kaupunginosan kalastajien värikkäät asuintalot kortteleineen houkuttelevat kävelemään niiden kujilla.Iltaisin on mukava istua ulkona ja syödä Tiberiuksen sillan alueen kalaravintoloissa ja nauttia Riminin maukkaita jäätelöitä sen lukuisissa jäätelöbaareissa. Riminin keskustan uusklassinen teatteri Galli on täysin restauroitu ja sen ohjelma on monimuotoinen.
Tunnustukset: Emilia-Romagna Turismo
Reitit
PYHÄN FRANSISKUKSEN REITTI RIMINILTÄ LA VERNAAN
PYHÄN FRANSISKUKSEN REITTI RIMINILTÄ LA VERNAAN

Tämän reitin varrella on viisi pysähdyspaikkaa 112:n kilometrin kokonaismatkalla. Se kiertää Emilia-Romagnan- ja Toscanan läänien välillä, ylittäen Marecchiajoen ja kymmenen kunnan rajat Riminin, Forli´Cesenan sekä Arezzon provinsseissa. Tämä on koillisin pääsykohta Pyhän San Fransiskuksen reitille, joka kulkee Umbrian ja Lazion läänien läpi aina Roomaan.

Vieraile Rimini ryhmämatkoilla
PYHÄT REITIT
PYHÄT REITIT

Kristinuskon jalanjäljillä kokemaan ja näkemään arkkitehtuuria, taidetta ja kirkkomusiikkia. (Lue lisää)

Fiilistele elämää Italiassa
Fiilistele elämää Italiassa
07 kesäkuuta 2024 - 12 kesäkuuta 2024

Tule nauttimaan Toscanan rajalle Apenniinivuorten rauhasta erilaiselle lomalle Emilia-Romagnan kukkulakyliin, käyden myös klassisissa paikoissa meidän ulkosuomalaisten seurassa, kuten San Marino, Sassofeltrio ja Rimini. Italian kielen opettajana on matkassamme Miia Kukkola. Sydään hyvin, maistellaan viinejä ja shoppaillaan sopivasti. Astu ulkosuomalaisten Suomi-seuran jäsenien elämään Italiassa ja opi myös halutessasi kanssamme italiaa! Tästä jää hyvä mieli ja ihana matkamuisto sydämiin. (Lue lisää)

Mainos
Lentokenttä
International Airport of Rimini and San Marino
International Airport of Rimini and San Marino
Rimini -
News
Maastopyöräkisa Carpegnassa
Maastopyöräkisa Carpegnassa
Carpegna Pennabilli
02 kesäk. 2024
Pitkänmatkan perinteinen maastopyöräkisa kuuluisan Marco Pantanin harjoittelumaastoissa Carpegnan vuoristossa Pennabillin vieressä, Emilia-Romagnan ja Marchen rajalla. Unohtumaton kokemus Montefeltron ja Sasso Simonen ja Simoncello Parkin upeissa maisemissa Marchen ja Romagnan alueiden välissä. Koko viikonloppu omistettu pyöräilyn maailmalle ja sen ulkopuolelle, ruoka-alueen, musiikin ja teemaretkien kera. Kolme päivää unohtumattomia tapahtumia ja esityksiä Carpegnassa.
Italian Pyöräfestivaali
Misano Adriatico
13 syysk. 2024 - 15 syysk. 2024
Pyörämarkkinoiden vertailupaikka. Esikatselut, testit, esitykset ja tapaamiset viihteen säestämänä. Kaikki tarvittavat ainesosat festivaaleille. Sopii kaikille pyöristä kiinnostuneille; aina harrastelijoista ammattilaisiin asti.
Nove Colli Pyöräilykilpailu
19 toukok. 2024
Merestä kukkuloille, sekoitus luonnonkauneutta, hikeä ja vaivaa. Kilpailu, joka koettelee jokaisen urheilijan, jopa kaikkein valmistautuneimman, mutta joka tarjoaa epäilemättä unohtumattomia tunteita. Nove Colli on pyöräilygranfondo, joka järjestetään Romagnassa (Forlì-Cesenan ja Riminin provinssissa) ja joka lähtee ja saapuu Cesenaticoon. Se on yksi arvostetuimmista tapahtumista lajissaan, yksi vanhimmista (se on pidetty vuodesta 1971) ja luultavasti osallistunein Italiassa.
Suuri kiertue Italian laaksoissa
Suuri kiertue Italian laaksoissa
14 toukok. 2024 - 25 toukok. 2024
Tour de France 2024
Tour de France 2024
San Leo San Marino
29 kesäk. 2024 - 30 kesäk. 2024
Tour de France pidetään ensimmäistä kertaa Italiassa vuonna 2024. Reitti kulkee Firenzestä Riminiin, sekä San Leon linnoituksen ja San Marinon tasavallan läpi.
Uutiskirje
pysy kuulolla
Uutiskirjearkisto