SÄHKÖPYÖRÄREITEILLÄ APENNIINELLA
Ryhmämatka-ohjelma
Upper Marecchia Valley and Sasso Simone Park
Kesto: 6 päivää: 6
Majoitus: Loma-asunto
Toimitamme suoraan asunnoille s-pyörät ja opas vie sinut San Leon upealle kukkulalle. Sieltä reitti jatkuu vihreässä laaksossa Sant'Agata Feltrian lumoavaan tuhatvuotiseen kylään ja lopuksi Sasso Simoneen ja Simoncellon luonnonpuistoon ja yhteen Euroopan suurimmista tammimetsistä, jossa on kaksi massiivista kalkkikiveä 1200m korkeudella.
Hinta*: 650,00 €
*Huom: Flight cost not included.
  • Päivä 1
  • Päivä 2
  • Päivä 3
  • Päivä 4
  • Päivä 5
Saapuminen Bolognan lentokentälle ja yksityinen bussikuljetus Alto Poggioon.
 
Matka San Leoon.
Pyörän toimitus ja lähtö San Leoon. Vierailu Linnoituksessa, lounas paikallisessa ravintolassa ja paluu Alto Poggioon.
 
Sant'Agata Feltria
Matka Sant'Agata Feltriaan. Vieraile kylässä, sen linnoituksessa ja 1700-luvun teatterissa. Pysähdy lounaalle ravintolaan, joka on erikoistunut sieniruokiin.
 
Lepopäivä ja ruoanlaittotunti.
Vapaa aamu, jossa voit mennä kävelylle metsään, kunnes saavut läheiselle kioskille välipalaa varten. Iltapäivällä on pastanvalmistukseen keskittyvä ruoanlaittokurssi. Illallinen on ilmainen.
 
Sasso Simonen ja Simoncellon puisto.
Pyöräilemme yhden Euroopan suurimmista cerreteistä saavuttaaksemme Sasso Simonen ja Simoncello Parkin sydämeen ja sitten suurimman Sasson huipulle, joka sijaitsee 1200 metriä merenpinnan yläpuolella. Paluu kotiin lounaan jälkeen paikallisessa maatilaravintolassa.
 
Yhteystiedot
SÄHKÖPYÖRÄREITEILLÄ APENNIINELLA
*
*
*
*

Olen lukenut ja hyväksynyt tietosuojaan ja tähän sivuun liittyvät ehdot. Käyttämällä sen palveluja, käyttäjä hyväksyy ja sitoutuu noudattamaan sen käyttösuojaehtoja.
pysy kuulolla Uutiskirje
Kiertomatkalla vieraillut paikat
San Leo

San Leo on majesteettisen upea, kivisellä kukkulalla Marecchiajoen varrella sijaitseva rauhallinen pieni kunta. Dante Alighieri vietti siellä aikaansa kirjoittaen siitä myös Jumalaiseen näytelmäänsä. San Leo on Montefeltron historiallisen alueen kehto, ollen myös Italian pääkaupunki yli tuhat vuotta sitten. Tunnettu hyvästä ruoastaan, historiallisista ja geopoliittisista tapahtumistaan sekä idyllisenä elokuvien ja dokumenttielokuvien kuvauspaikkana. San Leon roomalais-ja renessanssiajan rakennukset ovat säilyneet hyvin. Sitä ympäröivät ihanteelliset patikointipolut pitkiinkin patikointi-ja pyöräretkiin, aina itään Adrianmerelle tai korkeammalle länteen, Apenniinivuoristoon päin. (Lue lisää)

Sant'Agata Feltria

Sant'Agatan yli tuhatvuotinen kylä ja sen historialliset arvorakennukset ovat hyvin säilyneitä. Kylän keskustassa on Italian vanhin kokonaan puulavasteinen teatteri 1600-luvun alkuvuosilta. Luonnonkaunis ja rauhallinen seutu kutsuvat patikoitsijoita sen eripituisille ja erityyppisille poluille. Kylä on kuuluisa tryffeliherkuistaan ja sen jokavuotiset tryffeli- ja enogastronomiset markkinat pidetään lokakuussa. (Lue lisää)

Carpegna

Carpegnan kunta ja pieni kaupunki sijaitsevat samannimisen vuoren rinteellä, pyökkimetsien ja kauniiden vuoristomaisemien ympäröimänä. Se on Montefeltron historiallisella alueella. Kaupungin sydän on keskustan Palazzo dei Principi eli Prinssien Palatsi. Sen on suunnitellut roomalainen arkkitehti Antonio de Rossi ja se rakennettiin vuonna 1675 kardinaali Gaspare di Carpegnan käyttöön. Carpegna kuuluu osaksi luonnonpuisto Sasso Simonen ja Simoncellon alueeseen. Kuuluisa kilpapyöräilijä Marco Pantani harjoitteli Carpengnan vuorella, ja täällä on paljon pyöräilymahdollisuuksia lomallesi, aina sähköpyörien vuokrauksesta lähtien.

Tunnustukset: Destinazione Marche
Pennabilli

Pennabillin kukkuloilta avautuvan näkymän Marecchiajoen laaksoon ja sitä ympäröiville vuorille on ikuistanut Leonardo da Vinci Mona Lisa-taulun taustamaisemaksi. Näköalapaikalla voi vierailla. Pennabilli syntyi sen kahdella kalliokukkuloilla olevien erillisten kuntien ja linnojen solmiessa sovun 1350-luvulla; Penna sen Roccione-nimisellä kukkulalla ja Billi sen Rupe-nimisellä kukkulalla, vain 300 metrin etäisyydellä toisistaan. Pennabilliä ovat asuttaneet jo umbrit, etruskit ja roomalaiset. Sen kuuluisin hallitsijasuku, Malatesta, sai täältä alkunsa 1100-luulla. (Lue lisää)

Lähiseudun nähtävyyksiä
SASSO SIMONE JA SIMONCELLON PUISTO

Sasso Simone ja Simoncellon luonnonpuisto ulottuu seuraavaan kolmeen lääniin: Marche, Emilia-Romagna ja Toscana. Se on miltei 5000 hehtaaria laaja alue Montefelton historiallisella seudulla Keski-Italiassa.

Lue lisää
Mainos
Sähköpyörän vuokraus ja kiertomatka
Montefeltro Bike
Montefeltro Bike
Carpegna - Via Salvadori 15
Grillit
La Mollica
La Mollica
Sestino - Località San Gianni
Virkistäytymispaikka luonnon keskellä.
Auki vapusta aina syyskuun loppuun.
Uutiskirje
pysy kuulolla
Uutiskirjearkisto