Anghiari
Anghiarin muurien sisällä säilynyt kivikatuinen keskiaikainen kylä on kaunis kävellä ja varjoisa kuumanankin kesäpäivänä. Museoita ja pieniä kauppoja, joissa myydään paikallisia tuotteita. Roomalaisten ajan viinimuseo, idylliset kirkot sekä keskustan kauniit I della Robbian veljesten lasitetut keramiikkataulut ovat jo itsessään näkemisen arvoisia. Juustot, salamit ja viinit ovat paikallistenkin asiakkaiden ostoslistalla. Anghiarissa on ravintoloita ja syksyllä sen kujilla on markkinoita ja tapahtumia, erityisesti viikonloppuisin. Anghiarissa on sikarituotantoa ja sen pelloilla viljellään osin vieläkin tupakkaa, kuten myös auringonkukkia. 
Crédits: VisitTuscany.com
Vieraile Anghiari ryhmämatkoilla
AISTI JA MAISTA ITALIAN NELJÄ LÄÄNIÄ
AISTI JA MAISTA ITALIAN NELJÄ LÄÄNIÄ

Makujen matka suoraan Emilia-Romagnan, Marchen, Toscanan ja Umbrian Apenniinivuorien ja niiden kukkuloiden ja laaksojen vihreään sydämeen, keski-Italiaan. Erilainen loma kaukana massaturismista ja kiireestä. Turvallisesti positiivisen lämpimässä loma-ilmapiirissä tutustuen myös paikallisiin ihmisiin. (Lue lisää)

Mainos
Tuottaja
La Palerna di Valdimonte
La Palerna di Valdimonte
Perugia - Valdimonte di San Giustino - 06016
Turisti-info
Associazione Proloco Anghiari
Associazione Proloco Anghiari
Anghiari - Corso Giacomo Matteotti, 103
News
The Grand Tour of the Italian Valleys
The Grand Tour of the Italian Valleys
14 toukok. 2024 - 25 toukok. 2024
ITALIAN PYÖRÄFESTIVAALI
ITALIAN PYÖRÄFESTIVAALI
Misano Adriatico
15 syysk. 2023 - 17 syysk. 2023
Pyörämarkkinoiden vertailupaikka. Esikatselut, testit, esitykset ja esitykset, tapaamiset, kokemukset ja viihde: kaikki tarvittavat ainesosat 360 ° pyöräfestivaaleille. Kaikille tarkoitettu: aina harrastajista alkaen suurelle yleisölle.
MAASTOPYÖRÄKISA CARPEGNASSA
MAASTOPYÖRÄKISA CARPEGNASSA
Carpegna Pennabilli
22 lokak. 2023
Pitkänmatkan perinteinen maastopyöräkisa kuuluisan Marco Pantanin harjoittelumaastoissa Carpegnan vuoristossa Pennabillin vieressä, Emilia-Romagnan ja Marchen rajalla.
Nove Colli Cycling Race
24 syysk. 2023
Nove Colli is the cycling race which since 1971 has attracted the greatest riders in the sport. 200 km, for a fascinating journey through the Romagna .
Tour de France 2024
Tour de France 2024
San Leo San Marino
29 kesäk. 2024 - 30 kesäk. 2024
Tour de France pidetään ensimmäistä kertaa Italiassa vuonna 2024. Reitti kulkee Firenzestä Riminiin, sekä San Leon linnoituksen ja San Marinon tasavallan läpi.
Uutiskirje
pysy kuulolla
newsletters archive