Poggio Torriana
Kuuluisin näistä historiallisista rakennuksista on Palazzo Marcosanti, eli Malatestan merkittävän hallitsijasuvun maatila linnoituksineen. Alueella on muitakin käymisen arvoisia palatseja ja aatelishuviloita, joita on mukava katsella vaikka kävelyreittien varrella tai pyöräillen. Myös Poggio Bernin kivimylly kuului aikoinaan varakkaille perheille ja kertoo alueen peltojen viljavuudesta ja sen tuomasta hyvinvoinnista. Koskematon luonto ja henkeäsalpaavat näkymät tekevät tästä Romagnan osasta ainutlaatuisen paikan vierailla.
Näkemisen arvoista
Saianon Madonnan pyhäkkö

Pyhäkkö seisoo Marecchiajoen rannalla, strategisella paikalla Montebellon, Pietracutan, Verucchion ja San Marinon välissä. Aiemmin paikalla oli mitä luultavimmin pakanoiden temppeli ja sen nimi on roomalaisten ajalta, jotka kutsuivat sitä "Saxum Jani, Gianon kivi" eli roomalaisten palvomalle jumalalle omistettu pyhä paikka. Kompleksin tärkein osa on kirkko, josta on kirjalliset lähteet jo vuodesta 1186. Vuonna 1356 kerrottiin pyhästä paikasta, jossa Saianon madonnaa suojellaan, kunnioitetaan ja juhlitaan joka vuosi. Ylös vie pieni tie ja loppuosa kuljetaan jalan. Paikan kauneus on mannaa sielulle, vaikka ei olisikaan uskovainen. Tänne ovat tervetulleita vierailemaan kaikki rauhaa rakastavat.

News
Italian Pyöräfestivaali
Misano Adriatico
13 syysk. 2024 - 15 syysk. 2024
Pyörämarkkinoiden vertailupaikka. Esikatselut, testit, esitykset ja tapaamiset viihteen säestämänä. Kaikki tarvittavat ainesosat festivaaleille. Sopii kaikille pyöristä kiinnostuneille; aina harrastelijoista ammattilaisiin asti.
Nove Colli Pyöräilykilpailu
19 toukok. 2024
Merestä kukkuloille, sekoitus luonnonkauneutta, hikeä ja vaivaa. Kilpailu, joka koettelee jokaisen urheilijan, jopa kaikkein valmistautuneimman, mutta joka tarjoaa epäilemättä unohtumattomia tunteita. Nove Colli on pyöräilygranfondo, joka järjestetään Romagnassa (Forlì-Cesenan ja Riminin provinssissa) ja joka lähtee ja saapuu Cesenaticoon. Se on yksi arvostetuimmista tapahtumista lajissaan, yksi vanhimmista (se on pidetty vuodesta 1971) ja luultavasti osallistunein Italiassa.
Suuri kiertue Italian laaksoissa
Suuri kiertue Italian laaksoissa
14 toukok. 2024 - 25 toukok. 2024
Tour de France 2024
Tour de France 2024
San Leo San Marino
29 kesäk. 2024 - 30 kesäk. 2024
Tour de France pidetään ensimmäistä kertaa Italiassa vuonna 2024. Reitti kulkee Firenzestä Riminiin, sekä San Leon linnoituksen ja San Marinon tasavallan läpi.
Uutiskirje
pysy kuulolla
Uutiskirjearkisto