Santarcangelo di Romagna
Santarcangelo on pitänyt yllä vahvan Romagnan läänin identiteetin ja sille sopivan elämänrytmin. Arkkitehtoninen kauneus tulee esiin katujen varrella olevista huviloista ja taloista. Vielä on nähtävissä tyypillinen keskiaikaisen kylän rakenne. Kylän alla on kilometreittäin käsin kaivettuja käytäviä, joissa voi vieralla opastetulla kiertokäynnillä. Nämä ovat merkittäviä arkkitehtoonisen kauneutensa vuoksi ja niiden alkuperästä ja tarkoituksesta on vieläkin eriäviä mielipiteitä. Nappimuseo, kirkkoja, MET - Romagnan kansan käyttöesineiden ja perinteiden etnografinen museo ja kangaspainamo sen leimasin-museoineen ovat käymisen arvoisia paikkoja. Santarcangelossa syntyi mm. Guido Cagnacci, 1600-luvun maalaustaiteen mestari ja Tonino Guerra, Federico Fellinin Amarcord- elokuvan käsikirjoittaja. Lukuisia ravintoloita ja kahviloita, missä viettää aikaa ja maistella perinteisiä ja uusiakin makuja.
Näkemisen arvoista
Santarcangelo di Romagnan historiallinen arkeologinen museo
Santarcangelo di Romagnan historiallinen arkeologinen museo

News
Italian Pyöräfestivaali
Misano Adriatico
13 syysk. 2024 - 15 syysk. 2024
Pyörämarkkinoiden vertailupaikka. Esikatselut, testit, esitykset ja tapaamiset viihteen säestämänä. Kaikki tarvittavat ainesosat festivaaleille. Sopii kaikille pyöristä kiinnostuneille; aina harrastelijoista ammattilaisiin asti.
Nove Colli Pyöräilykilpailu
19 toukok. 2024
Merestä kukkuloille, sekoitus luonnonkauneutta, hikeä ja vaivaa. Kilpailu, joka koettelee jokaisen urheilijan, jopa kaikkein valmistautuneimman, mutta joka tarjoaa epäilemättä unohtumattomia tunteita. Nove Colli on pyöräilygranfondo, joka järjestetään Romagnassa (Forlì-Cesenan ja Riminin provinssissa) ja joka lähtee ja saapuu Cesenaticoon. Se on yksi arvostetuimmista tapahtumista lajissaan, yksi vanhimmista (se on pidetty vuodesta 1971) ja luultavasti osallistunein Italiassa.
Suuri kiertue Italian laaksoissa
Suuri kiertue Italian laaksoissa
14 toukok. 2024 - 25 toukok. 2024
Tour de France 2024
Tour de France 2024
San Leo San Marino
29 kesäk. 2024 - 30 kesäk. 2024
Tour de France pidetään ensimmäistä kertaa Italiassa vuonna 2024. Reitti kulkee Firenzestä Riminiin, sekä San Leon linnoituksen ja San Marinon tasavallan läpi.
Uutiskirje
pysy kuulolla
Uutiskirjearkisto